|
Tillbaka till alla produkter |
|
Sprödbakat Knäckebröd
Timjan & Sesamfrö
Allt började med att jag ville ha något trevligt att ta till när man skulle
smaka på mina marmelader, geléer och pesto. Men de små smakbitarna av
knäckebröd blev så omtyckta, att de till slut blev mer efterfrågade än mina
burkar :-) |
Innehåller: |
Åtta skivor ca 10 X 20 cm.
Grahamsmjöl, grovt
rågmjöl, mjölk,
vetemjöl, honung,
sesamfrön,
salt, timjan |
Hållbarhet: |
Denna vara är producerad utan konserveringsmedel eller andra tillsatser.
Det bör smaka som vid gräddningen i upp till ca 12 månader.
Förvara knäckebrödet torrt och i normal rumstemperatur. Är luften för fuktig
där det lagras, kan det bli mindre sprött. Man kan då stoppa in
det i ugnen i 100*C ca 10 sekunder. |
Säljs i storlekarna:
|
|
|
|
|
Degen blandas... |
...naggas... |
...in i ugnen. |
Påsar 140 g. |
|
Tips / Används till: |
Naturligtvis precis lika
användbart som "vanligt" knäckebröd. Men jag bjuder gärna på det i små bitar,
med en klick tomatpesto och ett basilikablad. En naggande god aptitretare
för middagsgästerna... |
|
Läs mer om knäckebrödet |
|
Till sidans topp! |
|
|
|