|
Tillbaka till alla produkter
Denna sylt tillverkas inte
längre. |
|
Jordgubbssylt
med vanilj och fläder
Jordgubbar är för mig en riktig delikatess, gott till mycket. Här är
en jordgubbssylt kokt med en vaniljstång och lite flädersaft.
Passar utmärkt som tillbehör till en dessert, eller till crêpes, glass,
ostkaka, våfflor.... m.m. |
Innehåller: |
jordgubbar,
socker, citron, vanilj, flädersaft, |
Hållbarhet: |
Denna vara är producerad utan tillsatt konserveringsmedel.
Det som ger hållbarhet är tillredningsmetoden samt råvarans eget naturliga
innehåll av t.ex. sockerhalt eller citrushalt.
En oöppnad burk skall förvaras svalt och mörkt, bäst-före-datum finns i
botten på burken. En öppnad burk skall förvaras i kylskåp, och är då hållbar
i ca tre till fyra veckor. |
Säljs i storlekarna:
|
|
Ursprung: |
2014 -
Bromölla
|
Tips / Används till: |
Sylt brukar vara enkelt att använda. Min jordgubbssylt passar utmärkt
som tillbehör till en dessert. Jag äter den gärna till ostkaka, eller till
glass. Eller varför inte båda på samma gång...
Mannagrynsgröten blir mycket godare med lite sylt på... Gott! |
Utseende på burkarna:
|
|
Till sidans topp! |
|
|
|