Tillbaka till alla produkter | ||||||||||
|
Jordgubbs & RabarberMarmelad
Först mognar rabarberna, då kan man ana att sommaren är på väg. Sedan mognar jordgubbarna, då har sommaren definitivt kommit. Här har de två läckerheterna kokats ihop till en fin marmelad att äta under hela året och minnas sommaren som var, eller längta till nästa. |
|||||||||
Innehåller: |
Jordgubbar, Rabarber, Socker, Citron (saft och cest) |
|||||||||
Hållbarhet: |
Denna vara är producerad utan tillsatt konserveringsmedel. Det som ger hållbarhet är tillredningsmetoden samt råvarans eget naturliga innehåll av t.ex. sockerhalt eller citrushalt. En oöppnad burk skall förvaras svalt och mörkt, bäst-före-datum finns i botten på burken. En öppnad burk skall förvaras i kylskåp, och är då hållbar i ca fyra till sex veckor. |
|||||||||
Säljs i storlekarna: |
|
|||||||||
Ursprung: |
2015 - Jordgubbar: Östergötland, Småland. Rabarber: Kungsängen 2014 - Jordgubbar: Östergötland, Småland. Rabarber: Kungsängen 2013 - Jordgubbar: Östergötland, Småland. Rabarber: Värmdö 2012 - Jordgubbar: Ljungbyholms Bär, Kalmar, Rabarber: Småland 2011 - Jordgubbar: Abraham Hill, Önnestad, Rabarber: Småland |
|||||||||
Tips / Används till: |
Söndagsfrukost med toast och marmelad... Passar bra till en dessert, kanske ostkaka eller glass. Har även provat till ostbrickan, men det är en speciell kombination med oxalsyran i rabarbern. |
|||||||||
Tidigare utseende på burkarna:
|
||||||||||
Till sidans topp! | ||||||||||
|
||||
Delikatessbutik på webben |
||||
Ser sidan konstig ut? Klicka här så kommer du tillbaka till webbplatsens startsida. |