 |
Tillbaka till alla produkter |
 |
CitrusMarmelad
När jag kokar min citrusmarmelad tar jag med en hel del av skalet. Det ger
en bitigare marmelad, både för konsistensen och för smaken. Under kokningen
ligger det även med en bit stjärnanis, som ger marmeladen en nyans av
lakrits. Som du säkert förstår är det här en marmelad för dig som inte
gillar det riktigt söta, utan hellre föredrar den bittra smaken. Prova
själv - hoppas det är något för dig också! |
Innehåller: |
Blodapelsin, Citron, Lime, Socker,
Stjärnanis |
Hållbarhet: |
Denna vara är producerad utan tillsatt konserveringsmedel.
Det som ger hållbarhet är tillredningsmetoden samt råvarans eget naturliga
innehåll av t.ex. sockerhalt eller citrushalt.
En oöppnad burk skall förvaras svalt och mörkt, bäst-före-datum finns i
botten på burken. En öppnad burk skall förvaras i kylskåp, och är då hållbar
i ca tre till fyra veckor. |
Säljs i storlekarna:
|
 |
 |
 |
 |
Apelsiner. |
Första burken. |
100
ml. |
200
ml. |
|
Tips / Används till: |
* Söndagsfrukost med toast och marmelad...
* Nybakta scones...
* Ett
riktigt grovt bröd, gärna kavrings/surdegsaktigt, med en vällagrad ost.
Prova med Västerbottensost, Gryere,
Abondance, Comte eller Etivaz. Njut! |
 |
Till sidans topp! |
|
|
|