Tillbaka till alla produkter

Citrusmarmelad.

 

CitrusMarmelad

 

  När jag kokar min citrusmarmelad tar jag med en hel del av skalet. Det ger en bitigare marmelad, både för konsistensen och för smaken. Under kokningen ligger det även med en bit stjärnanis, som ger marmeladen en nyans av lakrits. Som du säkert förstår är det här en marmelad för dig som inte gillar det riktigt söta, utan hellre föredrar den bittra smaken. Prova själv - hoppas det är något för dig också!

Innehåller:

Blodapelsin, Citron, Lime, Socker, Stjärnanis

Hållbarhet:

  Denna vara är producerad utan tillsatt konserveringsmedel. Det som ger hållbarhet är tillredningsmetoden samt råvarans eget naturliga innehåll av t.ex. sockerhalt eller citrushalt.

En oöppnad burk skall förvaras svalt och mörkt, bäst-före-datum finns i botten på burken. En öppnad burk skall förvaras i kylskåp, och är då hållbar i ca tre till fyra veckor.

Säljs i storlekarna:

Nyskördat... Citrusmarmelad, 100 ml. Citrusmarmelad, 100 ml. Citrusmarmelad, 200 ml.
Apelsiner. Första burken. 100 ml. 200 ml.
Tips / Används till:

* Söndagsfrukost med toast och marmelad...

* Nybakta scones...

* Ett riktigt grovt bröd, gärna kavrings/surdegsaktigt, med en vällagrad ost. Prova  med Västerbottensost, Gryere, Abondance, Comte eller Etivaz. Njut!

Till sidans topp!
     
     
 
Urbans Skafferi
 
 

Delikatessbutik på webben

 
 

Ser sidan konstig ut? Klicka här så kommer du tillbaka till webbplatsens startsida.