|
Tillbaka till alla produkter |
|
CitronMarmelad
Under januari, februari och mars är säsongen som bäst för citrusfrukter. Jag
har här valt att koka en marmelad på endast citron. Som vanligt har jag med
bitar av skalet för att få fram den lite beska tonen. Det blir en marmelad
som känns fräsch och inte så söt. |
Innehåller: |
Citron, Socker, |
Hållbarhet: |
Denna vara är producerad utan tillsatt konserveringsmedel.
Det som ger hållbarhet är tillredningsmetoden samt råvarans eget naturliga
innehåll av t.ex. sockerhalt eller citrushalt.
En oöppnad burk skall förvaras svalt och mörkt, bäst-före-datum finns i
botten på burken. En öppnad burk skall förvaras i kylskåp, och är då hållbar
i ca fyra till sex veckor. |
Säljs i storlekarna:
|
|
|
|
|
100
ml. |
100
ml. |
250
ml. |
280
ml. |
|
Ursprung: |
2015 -
Italien, Sicilien, Spanien,
2014 -
Italien, Spanien
2013 -
Spanien
2012 -
Spanien, Marocko,
|
Tips / Används till: |
Söndagsfrukost med toast och marmelad...
...och
på nybakta scones!! |
Tidigare utseende på burkarna:
|
|
Till sidans topp! |
|
|
|