Tillbaka till alla produkter

Aprikoser i vin & vanilj.

 

Aprikoser

inkokta i Vin & Vanilj

 

  Färska aprikoser är ju goda att äta naturella, men denna inläggning i vin och vanilj är absolut en av mina favoriter. När frukten är som bäst, oftast under sommaren, kokar jag  in så mycket jag hinner. När sedan vintermörkret faller plockar jag fram en burk och njuter i soffan...

Innehåller:

Aprikoser, Socker, Vitt vin, Citron, Vaniljstång

Hållbarhet:

  Denna vara är producerad utan tillsatt konserveringsmedel. Det som ger hållbarhet är tillredningsmetoden samt råvarans eget naturliga innehåll av t.ex. sockerhalt eller citrushalt.

En oöppnad burk skall förvaras svalt och mörkt, bäst-före-datum finns i botten på burken. En öppnad burk skall förvaras i kylskåp, och är då hållbar i ca tre till fyra veckor.

Säljs i storlekarna:

Nyskördat... Aprikoser i vin & vanilj, 300 ml. Nyskördat... Aprikoser i vin & vanilj, 300 ml.
  300 ml.   300 ml.
Ursprung:

2015 - Frankrike

2014 - Sydafrika

2013 - Frankrike

2012 - Frankrike Provence,

2009 - Frankrike, Italien, Spanien,

Tips / Används till:

  En kopp kaffe, lite vaniljglass, en klick lättvispad grädde, aprikoserna och till det en konjak... Behöver jag säga mer!

Utseende på burkarna 2012:

Aprikoser i vin & vanilj. Aprikoser i vin & vanilj. Aprikoser i vin & vanilj.

Tidigare modeller på burkarna:

Aprikoser i vin & vanilj. Aprikoser i vin & vanilj. Aprikoser i vin & vanilj.

Till sidans topp!
     
     
 
Urbans Skafferi
 
 

Delikatessbutik på webben

 
 

Ser sidan konstig ut? Klicka här så kommer du tillbaka till webbplatsens startsida.