|
Tillbaka till alla produkter |
|
Aprikoser
inkokta i Vin & Vanilj
Färska aprikoser är ju goda att äta
naturella, men denna inläggning i vin och vanilj är absolut en av mina
favoriter. När frukten är som bäst, oftast under sommaren, kokar jag
in så mycket jag hinner. När sedan vintermörkret faller plockar jag fram en
burk och njuter i soffan... |
Innehåller: |
Aprikoser,
Socker, Vitt
vin,
Citron, Vaniljstång |
Hållbarhet: |
Denna vara är producerad utan tillsatt konserveringsmedel.
Det som ger hållbarhet är tillredningsmetoden samt råvarans eget naturliga
innehåll av t.ex. sockerhalt eller citrushalt.
En oöppnad burk skall förvaras svalt och mörkt, bäst-före-datum finns i
botten på burken. En öppnad burk skall förvaras i kylskåp, och är då hållbar
i ca tre till fyra veckor. |
Säljs i storlekarna:
|
|
Ursprung: |
2015 -
Frankrike
2014 -
Sydafrika
2013 -
Frankrike
2012 -
Frankrike Provence,
2009 -
Frankrike, Italien, Spanien,
|
Tips / Används till: |
En kopp kaffe, lite vaniljglass, en klick lättvispad grädde,
aprikoserna och till det en konjak... Behöver jag säga mer! |
Utseende på burkarna 2012:
|
Tidigare modeller på burkarna:
|
|
Till sidans topp! |
|
|
|