|
Sprödbakat Knäckebröd
Anis & Fänkål
Allt började med att jag ville ha något trevligt att ta till när man skulle
smaka på mina marmelader, geléer och pesto. Men de små smakbitarna av
knäckebröd blev så omtyckta, att de till slut blev mer efterfrågade än mina
burkar :-)
Här
kommer mitt andra knäcke - Anis & Fänkål. |
Innehåller: |
Åtta skivor ca 10 X 20 cm.
Grovt
rågmjöl, rågsikt,
grahamsmjöl,
vetemjöl, mjölk,
sirap, rapsolja,
malt, salt,
fänkål, anis, |
Tips / Används till: |
Naturligtvis precis lika
användbart som "vanligt" knäckebröd. Men jag bjuder gärna på det i små bitar,
med en klick tomatpesto och ett basilikablad. Eller lite rökt skinka,
färskost och finhackad gräslök.
En naggande god aptitretare
för middagsgästerna... |