Med Urbans Skafferi vill jag erbjuda njutbara delikatesser. Här sker tillverkningen i liten skala och är anpassad efter den svenska skördesäsongen. Jag som driver företaget heter Urban Zakrisson och min vilja är att kunna erbjuda ett mathantverk som tillverkats utan konserveringsmedel eller andra tillsatser.  Jag vill även att den genuina känslan som finns i småskalig beredning av råvaror,  skall vara ett tydligt kännetecken i smak och utseende.

Jordgubbs- & rabarbermarmelad.

Aprikoser i vin & vanilj.

  Ambitionen är att i första hand använda lokalt odlade råvaror, med lokalt avses Mälardalen, men råvarorna kommer även från övriga landet. När det svenska klimatet inte är lämpligt för viss odling, blir det givetvis importerade råvaror i produkterna. Sortimentet består av ett mindre antal produkter, som varierar efter säsong, råvarutillgång, min tid för produktion samt efterfrågan.

  Här kokas jordgubbs & rabarbermarmelad på sommaren, äppelgelé med rosmarin på hösten  och  aprikoser i vin och vanilj på vintern. Långt från storskalighet och centralkök hoppas jag att du ska hitta dina egna favoriter som förgyller eller förenklar din vardag.

 

Må det smaka!!     / Urban Zakrisson

Tre ord om mitt företag

 >>>Läs mer >>>