Produkterna Urbans Skafferi ...Urban
     

 

Urban i kockmössa ;-)

  I grunden är jag kock men har så småningom övergått till att bara arbeta i kallskänken. Allt började i Jönköping, yrkesskola och sedan de första arbetsåren. Tidigt i min yrkeskarriär hamnade jag på arbetsplatser med hängivna och duktiga medarbetare som har lärt mig mycket om yrket. Det var väldigt lärorikt att få jobba i köken på bl.a. Svarta Börsen,

Strands Matsalar och Hooks Herrgård.

Men, så småningom kände jag att det var dags att söka mig vidare..

 

1995 flyttade jag till Stockholm och har sedan stannat här. Har arbetat på Grand Hotel Saltsjöbaden, Rosendals trädgårdscafé, Stockholm Fisk och mellan åren 1999-2011 på Eriks Gondolen. Tolv år i Erik Lallerstedts anda, som har varit mycket fantastiska och händelserika år!

  2002 gick starten för mitt skafferi. Jag hade gott om bekanta med stora trädgårdar där årets skörd blev större än husbehovet. Jag började ta hand om det överblivna i skörden och åkte sedan ut på marknader. Mina produkter blev väl mottagna och jag är mycket tacksam mot alla kunder som har handlat av mig genom åren och hjälpt mig hålla mitt intresse för mathantverk levande! Småskalig och hantverksmässig tillverkning av delikatesser.
       
     
 
Urbans Skafferi
 
 

Delikatessbutik på webben

 
 

Ser sidan konstig ut? Klicka här så kommer du tillbaka till webbplatsens startsida.