2007

 

 

 

Påskmarknad på Överjärva Gård

Ulriksdal Flower Show, 30:e augusti - 2 september

Höstmarknad i Ulriksdals Slottspark, 3-4 november

Delikatesshelg på Levanders Lanthandel, 17-18 november

Julmarknad på Överjärva gård, Solna, 8-9 december

 

 

 Tillbaka till marknader / mässor

 

Ulriksdal Flower Show, 30:e augusti - 2 september 2007.

Entré 150:- Då ingår mässtidning och entré till slottet och orangeriet.

Se fler bilder

  Söndag: Under mässans sista dag kom både sol, regnskurar och en hel del glada besökare. Hoppas att du som besökare känner dig nöjd med årets mässa och att vi ses igen vid nästa tillfälle. Tack för den här gången!

  Lördag: Oj, vad mycket besökare! Årets upplaga av UFS är verkligen välbesökt. Det är väldigt intressant att prata recept med alla er matintresserade. Ruccolapesto, kaprispesto och ogräspesto (?!) är några omdiskuterade varianter. Även lokala marmelader från när och fjärran har tipsats mig under denna dag.

Om jag bara hade tiden att ta till vara alla idéer...

  Fredag: Även idag har det varit full rulle vid mitt bord och det är trevligt att se så många bekanta ansikten som kommer tillbaka från tidigare mässor. När dagen har summerats kan jag tyvärr konstatera att knäckebrödet inte kommer räcka till på söndag. Tomatpeston är också väldigt uppmärksammad av besökarna. Det är jag väldigt glad för, men tyvärr kan jag ha kokat för lite för att det ska räcka hela helgen... Beklagar :-(

  Torsdag: Mässans första dag var mycket trevlig med många besökare. Men trots att solen var framme nästan hela dagen, blev det ingen riktig värme. Men till helgen, kanske...

Knäckebrödet har som vanligt varit omtyckt och det finns en risk att jag bakat för lite. Vill du vara säker på att få ett paket reserverat för dig? Gör en mässbeställning i webbutiken.

Jag är väldigt glad för att det är så omtyckt - Tack!

 

       

 

       

Läs mer i Skafferiets blogg. Klicka här och öppna i nytt fönster.

       
     
 
Urbans Skafferi
 
 

Delikatessbutik på webben

 
 

Ser sidan konstig ut? Klicka här så kommer du tillbaka till webbplatsens startsida.